Contact Josan

Josan van de Mortel

Ik ben maatschappelijk werker, relatietherapeut & biofeedbacktherapeut.

Na de in 1986 afgeronde HBO opleiding Maatschappelijk Werk (nu Fontys Hogeschool Sociale Studies) heb ik in de loop der jaren diverse opleidingen en cursussen gevolgd (o.a. opleiding voor Biofeedbacktherapeut, cursus stressgerelateerde problematiek, cursus groepsdynamica, cursus behandeling van angst- en paniekklachten, cursus creatieve technieken). De opleiding Partnerrelatietherapie werd in mei 2010 afgerond aan de Interactie Academie te Antwerpen. Verder heb ik mij verdiept in de communicatie -en systeemtheorieën.

Josan van de Mortel

Ik heb twaalf-en-een-half jaar met veel plezier samengewerkt met Akkie Zaal, neuropsycholoog / GZ-psycholoog / EMDR-therapeut in de Praktijk Neuropsychologie te Waalre. In dit werk heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling van mensen met oa. NAH, angst- en paniekklachten, spanningsklachten en relatieproblematiek.
Mijn sterke kant is het begeleiden van veranderingsprocessen in kleine en veilige stappen, het betrekken van “het systeem” in deze veranderingsprocessen en het kunnen inzetten van praktisch gerichte, kortdurende hulpverleningstrajecten

Naast mijn eigen praktijk Verte werk ik momenteel ook bij de Psychologen Praktijk Best. Verder geef ik individuele begeleiding aan mensen met NAH die een AWBZ-indicatie hebben.

Als zelfstandig psycho-sociaal therapeut en zorgcoordinator (regio Zuid Nederland) werk ik samen met NAH Zorg. NAH Zorg geeft nazorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun familie. Voor meer informatie kun je kijken op de website van NAH Zorg: www.nahzorg.nl

Biofeedback NAH Relatie Individueel Verte

Design: Dexo | Moniek Peijnenburg